Nyhedsbrev
Få din medicin leveret lige til din gadedør! - ny lavere pris fra fredag den 11. december - 25,- kr pr levering

Få din medicin leveret lige til din gadedør! - ny lavere pris fra fredag den 11. december - 25,- kr pr levering11 Dec 2020

Få din medicin bragt til din gadedør - ny lavere pris fra fredag den 11. december Med de nyeste corona-restriktioner anbefales det at undgå at handle i fysiske butikker mere end nødvendigt – og bruge nethandel i stedet. Men hvad hjælper det, hvis man så skal stå i kø i den lokale pakkeshop – eller har brug for sin medicin samme dag? Derfor slår Korsør Apotek nu et ekstra slag for apotekets bud-service og har sat prisen ned til 25,- kr. pr levering. Hvis medicinen bestilles på apoteket inden kl. 11 mandag til fredag bliver det leveret ud til egen gadedør samme eftermiddag. Det er apotekets egne medarbejdere, der kører ud, så der er helt styr på både tavshedspligt og corona-forholdsregler. Normalprisen for at få leveret pakker fra apoteket har hidtil været 55,-. Det er et lovkrav, at apoteket opkræver de faktiske omkostninger. Mange af de kunder, der plejer at modtager pakkerne, kræver både lidt omsorg og tålmodighed fra apotekets bud. Måske er de gangbesværede og bruger lang tid på blot at få åbnet gadedøren – eller også er de sengeliggende. Derfor kan apoteket ikke nå så mange i timen – og det holder prisen oppe. Her i corona-tiden forventer apoteket at der vil være mange hjemmegående/hjemmearbejdende, der vil bestille medicin og andre apotekervarer lige til døren. ”Ved at bruge MobilePay regner vi med at vi kan nå at besøge flere på den samme tid, så derfor har vi sat prisen så lavt, at alle gerne skulle kunne være med” siger apotekeren. ”Vi vil jo også gerne give vores bidrag til, at man både kan handle lokalt og samtidig holde afstand, så smittespredningen reduceres”. Når de gælden corona-restriktioner lempes igen, håber apoteket at kunne fastholde et rimeligt lavt forsendelsesgebyr efterfølgende. ”Men der skal være råd til at vores medarbejdere kan køre i en sikker bil, der er vedligeholdt ordentligt – og vi har heller ikke de laveste lønninger. Vi har nogle gode stabile medarbejdere, der er værd at holde på.” Medicin og andre apotekervarer kan bestilles på apotekets telefon 58370003. Bestiller man inden kl. 11, kommer varerne samme eftermiddag. Betaling foretrækkes på MobilePay, men kontanter kan også bruges. Det er desværre ikke muligt at betale med betalingskort. Der køres mandag til fredag. Lørdag-søndag holder bilen stille – og det gør den også på helligdage og nytårsaftensdag.

Korsør Apotek leverer din medicin og andre apotekervarer hjem til dig for bare 25,-*
Du bestiller inden kl. 11 mandag til fredag – så kommer vi samme eftermiddag mellem kl. 12 og 18.
Bestil på 58 37 00 03 eller på https://korsoer.apotekeren.dk/serviceydelser/bestil-apoteksvarer

Specialpris pga. corona-restriktionerne! Slip for køen i pakkeshoppen – bestil på dit lokale apotek!

*: Gælder så længe Slagelse Kommune er omfattet af de skærpede covid-19-restriktioner fra 9. december. Normalt forsendelsesgebyr er 55,-. Vi leverer i postnummer 4220 og 4241. Vi foretrækker at du betaler med MobilePay. Prisen gælder pr. levering, skal vi køre flere gange (f.eks. hvis du ikke er hjemme første gang), betales der 25,- pr. besøg.

Dine oplysninger