Nyhedsbrev
Robotten

Robotten

Apoteket fik - som et af de første herhjemme, en lagerrobot i forbindelse med flytningen fra Kirkepladsen til Algade i 2007. Robotten, en Rowa Extend, blev i eftersommeren 2018 udskiftet med en ny og hurtigere model af typen Rowa Vmax. Den har i modsætning til den gamle 2 plukkearme og er både mere driftsikker og hurtigere. Robotten rummer ca. 12.000 pakninger med lægemidler, den lægger selv varerne på plads på sine mange hylder og finder dem igen, når de skal bruges. Den tjekker tilmed udløbsdatoer, så vi ikke risikerer at udlevere en pakning, der har overskredet sin holdbarhedsdato.

I sin tid lavede vi en lille videofilm om en paknings oplevelser på apoteket. Lige fra den kommer ind i vores lagerrobot til den forlader apoteket. Det er den gamle model, men derfor kan man jo godt hygge sig med at se den alligevel!

Som alt andet på nettet kan man ikke stole helt på det, man ser! På filmen forlader kunden apoteket med en pakke Viagra i hånden. I virkeligheden er diskretion en mærkesag, så vi tilbyder altid at komme din medicin i en pose. Apoteket har nemlig tavshedspligt - og lige meget, hvilken type medicin du køber, så kan du regne med vores diskretion.

Se filmen her:

Dine oplysninger